Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

Acord de utilizare

Prezentul acord stabileste conditiile in care se va realiza furnizarea de catre Architecture Of Minds, oferit de compania VLARA Global SRL catre dvs. a serviciilor implementate pe platforma ArhitectureOfMinds.com, denumite in continuare „Servicii”. Acest acord guverneaza folosirea serviciilor de catre dumneavoastra, indiferent daca aceasta se realizeaza contra cost sau daca achizitionarea este gratuita. Utilizarea ulterioara, de catre dumneavoastra, a serviciilor, este conditionata de acceptarea termenilor si conditiilor prezentului acord. Orice activitate de utilizare ulterioara a serviciilor, precedata de bifarea casutei „Sunt de acord cu termenii de utilizare” sau actiunea de click pe butonul de comanda, este presupusa a fi echivalenta cu consimtamantul dumneavoastra expres ca acceptati si veti respecta, in integralitate, prezentul acord si orice document aditional la care acesta face referire. Prin urmare, din moment ce prezentul acord este echivalent unui contract incheiat intre noi si dumneavoastra, va sfatuim sa printati o copie a acestuia, pentru arhiva proprie.
Nota! Architecture Of Minds nu poate fi responsabila pentru disponibilitatea 100% a platformei ArhitectureOfMinds.com cat si pentru orice daune directe sau indirecte din utilizarea totala sau partiala a acesteia. Prin utilizarea platformei sunteti in totalitate de acord cu acesti termeni si conditii.

Acord de utilizare informatii personale

Arhitecture Of Minds protejeaza dreptul la intimitate al utilizatorilor site-ului, in calitate de abonat newsletter sau la alte materiale, cu respectarea prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Echipa Arhitecture Of Minds pastreaza in siguranta, in baza de date, informatiile transmise de catre toti utilizatorii inscrisi pe site-ul ArhitectureOfMinds.com. Aceste informatii vor fi utilizate numai in scopul pentru care au fost transmise si nu vor face obiectul unor servicii nedeclarate pe site.

Plata Serviciilor & Politica de refund
Sunteti de acord sa platiti ArhitectureOfMinds(prin Vlara Global SRL) orice taxa de activare sau furnizare a serviciului si orice abonamente (aflate in legatura cu serviciul ales de dumneavoastra) care au fost precizate pe website (www.ArhitectureOfMinds.com) direct sau pe alte site-uri afiliate ale acestuia, la momentul in care dumneavoastra v-ati inregistrat cererea de furnizare a serviciilor. Completarea si trimiterea cererii de furnizare a serviciului da automat dreptul ArhitectureOfMinds (prin Vlara Global SRL) la incasarea de la dumneavoastra a taxelor sau abonamentelor corespunzatoare activarii si inceperii furnizarii serviciilor.

Aceste plati vor fi realizate, o singura data sau periodic. Intelegeti si acceptati ca, daca doriti sa renuntati la furnizarea serviciului, pentru ca aceasta renuntare sa fie una efectiva, va trebui sa fie realizata INAINTE cu minim 48 ore de momentul de inceput al unei noi sesiuni sau cu minim 7 zile INAINTE de urmatoarea perioada de abonament.

Daca renuntati la serviciile contractate inainte de finalizarea termenului, ArhitectureOfMinds(prin Vlara Global SRL) nu va returna contravaloarea abonamentului achitat (nici integral, nici partial). Plata pentru abonamentul urmator se face in ultimele 7 zile de valabilitate a abonamentului in curs. Valoarea abonamentului poate fi modificata de catre ArhitectureOfMinds(prin Vlara Global SRL), aceasta avand doar obligatia de a face modificarea publica pe acest site.

Cum pot achita serviciile sau abonamentul pe site-ul www.architectureofminds.com?
Vlara Global SRL este proprietarul site-ului ArhitectureOfMinds.com, care este destinat facilitarii intalnirii dintre coach-i si clienti si promovarii coaching-ului in Romania. Serviciile pot fi achitate prin intermediul serviciilor de plata securizata on-line. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

Puteti achita serviciile sau abonamentul on-line urmand 3 pasi:

a. Selectati serviciul sau tipul de abonament pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul „Cumpara!”
b. Introduceti datele dvs. personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele mergand la pasul urmator.
c. Introduceti datele despre credit/debit card:
Daca ati ales metoda de plata „Card credit/debit” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul „3-D Secure” elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata. In plus, „3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul „3-D Secure” permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii veti putea sa le primiti de asemenea prin e-mail.

Politica de securitate

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

Serviciile de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line securizate. Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – nu sunt stocate si nu vor intra in posesia unor terte parti. In cazul sistemului „3-D Secure” pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul „3-D Secure”, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

Metode de plata

Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plata. Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii veti putea sa le primiti de asemenea prin e-mail.

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-7 zile, de la caz la caz.

GDPR – Confidentialitatea datelor cu caracter personal

Pe site-ul nostru www.architectureofminds.com, găsiți răspunsuri concrete despre cum sunt colectate, stocate și prelucrate datele dumneavoastră personale. Dacă aveți o întrebare sau nelămurire, legată de aspectele prezentate ne le puteti trimite la adresa hello@architectureofminds.com sau la datele de contact furnizate pe site.

Obligaţiile utilizatorilor

Utilizatorii vor respecta toate obligaţiile legale, inclusiv cele privind dreptul de autor.
Utilizatorii vor lua toate măsurile pentru a evita contaminarea sau infectarea sistemelor proprii şi/sau ale altor utilizatori.

Utilizatorii vor determina dacă informaţiile prezentate de alţi utilizatori sau la nivelul platformei sunt compatibile cu nevoile proprii, precum şi dacă acestea sunt credibile.

Utilizatorii vor respecta în comunicările făcute prin intermediul ArhitectureOfMinds.com (articole, resurse, comunicate, comentarii etc.) drepturile altor utilizatori, decenţa în limbaj şi nu vor defăima sau aduce prejudicii de orice fel altor utilizatori.

Acest site poate conține linkuri către diverse alte site-uri. Atunci când accesezi aceste site-uri, te afli implicit în afara site-ului www.architectureofminds.com și ai obligația de a respecta termenii și condițiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

Declinarea responsabilităţii Arhitecture Of Minds (prin Vlara Global SRL) (ArhitectureOfMinds.com)

Arhitecture Of Minds (prin Vlara Global SRL) nu garantează şi nu este responsabil pentru:

-acurateţea, calitatea, actualitatea, validitatea ori exhaustivitatea oricărei informaţii în orice scop;
-că serviciile şi opţiunile oferite de ArhitectureOfMinds.com sau platformele partenere nu vor fi lipsite de întreruperi sau erori;
-conţinutul paginilor web la care se face trimitere printr-un link existent în www.architectureofminds.com;
-conţinutul resurselor furnizate de utilizatorii care le trimit spre publicare.
Arhitecture Of Minds (prin Vlara Global SRL) nu poate fi făcut responsabil, în nici un caz, pentru orice întârzieri, inadvertenţe, erori sau omisiuni în ceea ce priveşte informaţia ori transmiterea sau livrarea integrală ori parţială a acesteia, pentru orice accident ce derivă din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obţinute prin prelucrarea informaţiilor.

Arhitecture Of Minds (prin Vlara Global SRL) nu va fi responsabil în cazul în care informaţia va infecta sau contamina sistemul sau informaţia Utilizatorului. Întregul risc pentru calitatea şi funcţionarea www.architectureofminds.com ori acurateţea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea şi calitatea oricărei informaţii este asumat de către Utilizator.

În nici un caz Arhitecture Of Minds (prin Vlara Global SRL) nu va fi făcut răspunzător pentru:

orice daune directe sau indirecte (inclusiv, dar nelimitându-se la daune privind pierderi de profit în afaceri, întreruperi ale afacerilor, pierderea de programe sau informaţii, etc.), sau orice daună provenind în orice mod din utilizarea, dependenţa ori inabilitatea de a utiliza www.architectureofminds.com sau orice altă informaţie;
orice pretenţie imputabilă din cauza erorilor, omisiunilor ori a altor inexactităţi ale informaţiei, ori din cauza unor proprietăţi distructive ale informaţiei.

Modificarile de pret si alte modificari

Serviciile furnizate de Arhitecture Of Minds (prin Vlara Global SRL) au la baza un pachet standard sau premium pentru fiecare utilizator. Arhitecture Of Minds (prin Vlara Global SRL) isi poate schimba pretul stabilit pentru furnizarea serviciului, la fel cum poate modifica orice alta clauza a prezentului acord. Schimbarea se poate produce in orice moment si va fi vizibila prin majorarea / reducerea preturilor afisate in paginile ArhitectureOfMinds.com.

Confidentialitate

Arhitecture Of Minds (prin Vlara Global SRL) nu va divulga in mod intentionat nici o informatie in privinta datelor dumneavoastra de client, fara permisiunea dumneavoastra directa. Daca optati pentru aceasta varianta, statisticile furnizate de Arhitecture Of Minds (prin Vlara Global SRL) vor fi strict private, putand fi accesibile doar administratorilor nostri si din contul creat de dumneavoastra.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate in orice moment de catre Arhitecture Of Minds (prin Vlara Global SRL) iar daca dvs. ca utilizator considerati ca acesta nu corespunde nevoilor dvs. va rugam sa nu folositi acest site.

Date de contact
Arhitecture Of Minds (prin SC Vlara Global SRL) este proprietarul site-ului ArhitectureOfMinds.com si are sediul în Bucureşti, Strada Vigoniei nr.5, Bl.9, Sector 5, este înmatriculată în Registrul Comerţului Bucureşti sub nr. J40/2472/2019, având cod de înregistrare fiscală RO 40694840.
Pentru orice sugestie va rog sa ne contactati la hello@architectureofminds.com.