Categories
Blog

Leadership Coaching

Daca vrei sa fii un leader de succes, trebuie sa fii foarte bine pregatit, altfel angajatii “te vor simti” inca din primele interactiuni. Imagineaza-ti primul “staff meeting” cu cateva zeci sau chiar sute de angajati unde trebuie sa prezinti situatia actuala sau viziunea companiei!

Pentru a fi de succes trebuie sa stapanesti foarte bine atat latura emotionala cat si cea de decizie si time management.

Un leadership coach poate sustine team leaderii sau managerii sa identifice tehnicile specifice care ajuta la rezolvarea conflictelor in cadrul echipei. Un coach poate ajuta leader-ul la vizualizarea si intelegerea stilului sau de management din acest moment dar si cum este cel mai bine sa actioneze pe ce este cu adevarat important.

Leadership coaching-ul este un instrument puternic ce ajuta angajații cheie să-și atingă întregul potențial. Beneficiul este pentru toti, de la proaspat angajati pana la directori executivi. Prin coaching, angajatii isi pot imbunatati productivitatea lor, si indirect a companiei, putand de asemenea diminua aparitia conflictelor, permitand tuturor sa lucreze mai eficient.

Leadership coaching-ul îi ajuta pe angajatii cheie sa-si gaseasca motivarea reala si să facă o muncă excepțională. Îmbunătățește capacitatea de a comunica cu membrii echipei dar și cu clienții. De asemenea, îi stimuleaza pe leaderi să își îmbunătățească performanța. Interesant este ca prin leadership coaching, un leader poate ajuta angajatii care au unele probleme de focus si motivare sa-si identifice propria solutie care sa le permita sa revina pe drumul cel bun.

Una dintre cele mai eficiente modalități de a folosi leadership coaching-ul este ca parte a procesului de integrare unui proaspat angajat cheie in companie. Astfel, se va scurta perioada specifica “curbei de invatare” a angajatului si atingerea momentului de la care poate livra maximum de performanta.

Daca vrei sa fii un leader puternic, trebuie sa te inarmezi cu instrumente si cunostinte potrivite. Toti leaderii, atat cei entry-level cat si cei foarte experimentati, pot beneficia cu adevarat de leadership coaching.

Cum gasesti aceste informatii? Astept comentariile tale aici sau pe email la info@architectureofminds.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *