Despre Noi

In primavara anului 2020, chiar inainte de pandemie, am primit un mail “intern” prin care ne anunta ca s-a deschis o serie noua, in cadrul companiei, “Coaching pentru performanta” care ar putea sa ne ajute atat in viata personala cat si pe plan professional. Desi nu stiam mare lucru de coaching am simtit ca trebuie sa ma inscriu. Asta am si facut! Mi-am ales din lista de “coachi” o colega, Roxana. Un om deosebit! Ea fiind cu experienta pe relatia de business cu diverse industrii, de la metalurgie, constructii si industrie grea pana la servicii in educatie. Mi s-a parut interesant.

Seria celor 6 intalniri de coaching a inceput in momentul in care am intrat cu totii in primul “lockdown“. Inca eram confuz de gandurile mele dar si de situatia total necunoscuta din jur si de ce surprize neplacute ar putea sa aduca COVID-19

Prima idee care mi-a venit in minte a fost “coaching”-ul!

Intre timp am inceput sa ma documentez putin mai mult despre coaching, sa inteleg cum functioneaza si cum mi-ar fi de folos. Am gasit foarte multe informatii online intr-un timp relativ scurt, in plus, “am intrebat si in jur” prietenii. Din pacate unele informatii erau contradictorii, altele pareau ca “nu se leaga“. Apareau si termeni noi care se suprapuneau in mintea mea, consultanta, mentoring, coaching… Simteam ca mai tare ma incurcam.

Am decis sa ma opresc si sa astept prima sesiune de coaching din seria de 6 la care m-am inscris!

Am pornit “Meet”-ul (Google Meet) si am intrat online in prima sesiune de coachig. Cu usoare emotii am inceput conversatia cu coach-ul si in scurt timp totul era atat de normal, incat simteam cum imi clarific gandurile. Singur! Discutia cu coach-ul era simpla, naturala, in totalitate centrata pe obiectivul propus de mine si imi dadea sansa sa ma observ, sa vad ce este cu adevarat important pentru mine! Acest lucru l-am observat si in urmatoarele sesiuni. Intre timp am mai pierdut pe cineva foarte drag din familie, ceea ce m-a pus la inca o grea incercare in toata perioada pandemica deja apasatoare… Ca prin miracol, totul a trecut cu bine, prin coaching reuseam sa-mi clarific gandurile, sa-mi stabilesc cu hotarare ce vreau sa fac, ce actiuni trebuie sa iau.

Dupa ce am vazut cat de puternic este coaching-ul m-am decis sa-i ajut si pe altii sa se bucure de ce am experimentat eu, sa-si realizeze cu claritate si hotarare visurile, sa faca lucruri magice care sa faca viata mai buna lor, familiilor lor sau afacerii ori companiilor unde lucreaza. Am decis sa devin si eu coach certificat! Zis si facut! In acest moment sunt certificat international, ICF ACC Coach.

Claudiu Gura ICF ACC Coach
Claudiu Gura ICF ACC Coach

Detaliile certificarii ACC sunt disponibile aici.

Este fascinant sa vezi cat de mult putem beneficia cu totii din coaching, cat de important este sa descoperim “arhitectura gandurilor”, sa intelegem ce este cu adevarat important pentru noi, mai ales in contextul in care vedem cu totii iuresul in jurul nostru sau ne lasam uneori prinsi in “valtoarea” vietii noastre.
Avand claritate in gandire oamenii inteleg mai bine, devin mai veseli, mai buni cu ei dar si cu cei din jur, pe toate planurile.

Misiunea mea: Sa ajut peste 10.000 de companii sau oameni din 101 de țări să se dezvolte, să descopere potențialul din fiecare persoană, să meargă cu îndrăzneală acolo unde nu au mai fost până acum și să-și realizeze visele!

Viziunea mea: Sunt convins ca prin coaching si tehnologii moderne(o alta pasiune a mea!) putem face viata oamenilor mult mai buna, permitem afacerilor sa se dezvolte frumos, in timp ce avem cu totii mai mult timp pentru activitati personale, cu familia sau cu cei dragi noua.

Despre Architecture Of Minds s-a scris si in presa online:

Testimonial – Ce spun Clientii?

“Claudiu este un coach orientat spre client si are un respect desavarsit pentru tot ce inseamna procesul de coaching. Am avut ocazia sa il am ca si coach cateva luni si prin acompanierea lui am reusit sa rezolv multe din blocajele si provocarile pe care le aveam. A fost profesionist pe tot parcursul procesului de coaching si m-am simtit realmente ascultata, fara judecati de valoare si fara sa primesc sfaturi. Recomand cu incredere pe Claudiu oricarei persoane care este in cautate de un coach autentic!”

Georgiana G., Bucuresti

Claudiu is truly amazing. You feel his calm and tender energy from the first moment that gives you confidence to speak and to share your thoughts. With his funny and playfulness attitude you know that for everything there is a solution :). I am more than happy with my decisions taken after talking to him. I can’t thank him enough. I fully recommend Claudiu for his energy and guidance, for being present, for his unique way of changing your perspective of <<the problem>>”.

Andreea S., Bucuresti

You are awesome!

Claudiu Gura - Coach