Categories
Blog General Growth

Creștere de 10x? Cum este posibil?

Raspunsul la intrebare pare foarte simplu. Conform studiului realizat de echipa lui Marcus Buckingham, este interesant de retinut ca o persoana creste cel mai mult in ariile sale unde are “strengths”-urile (punctele forte). Astfel, concentrarea efortului pe aceste puncte forte permit imbunatatiri semnificative fata oricine altcineva care nu este “natural” inzestrat cu acestea, dar care “isi doreste”. Trebuie sa retinem ca instrumentul “StandOut”(al echipei lui Marcus Buckingham) nu ne indeamna sa ignoram punctele “weak”(punctele slabe) ale noastre, in schimb ne recomanda sa actionam pentru crestere a performantelor in zonele unde deja avem punctele noastre forte, unde vom obtine rezultate spectaculoase!

Astfel, conform sursei Donald O, Clifton si Paula Nelson “Soar with your Strengths”, la o analiza legate de viteaza de citire, s-a demonstrat ca, in acelasi interval de timp,  pentru o persoana care nu avea un punct forte cresterea a fost de numai 67% (in final reusind sa citeasca 150 cuvinte/minut) in timp ce pentru esantionul de persoane ce aveau un punct forte (Strengths), cresterea a fost uluitoare, de 729% (2900 cuvinte/min)!

Intrebarea “naturala” acum este: Ce trebuie sa fac mai departe ? Simplu. Imi identific punctele forte” (Strengths) si Actionez preponderent pe ele, incepand de astazi!

Sesiunile de coaching pot fi o modalitate puternica de identificare a punctelor forte si a actiunilor asociate.

Cum gasesti aceste informatii? Astept comentariile tale aici sau pe email la info@architectureofminds.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *